10. Underhålla dörren

En dörr från Diplomat håller länge. En dörr som underhålls på rätt sätt håller ännu längre. Läs gärna igenom våra skötselanvisningar, såhär gör du för att hålla din nya dörr fin i många år framöver.

Skötsel Ytterdörr

Din nya ytterdörr måste lika fullt skötas om för att stå emot kyla, värme, vind och snö. Olika dörrar kräver olika slags underhåll, så vi rekommenderar att du följer skötselanvisningarna här nedan. Läs mer om hur du sköter din ytterdörr här. 

Ps. Vi har ett väldigt smidigt underhållskit som hjälper dig på traven! Se mer under Tillval/Underhåll.

Skötsel Innerdörr

Det är lätt hänt att dörrarna får kladdiga och smutsiga fingeravtryck på sig - men det är lätt avhjälpt. Rengör dem med vatten med jämna mellanrum så håller de sig fina och fräscha länge. Läs mer om hur du sköter innerdörrar här.

Skötsel Övriga dörrar

Övriga dörrar i vårt sortiment behöver också underhållas med jämna mellanrum för att behålla form och utseende. Notera att många dörrar levereras ibehandlade och att garantin ej omfattar egen ytbehandling av dörren. Läs mer om hur du sköter övriga dörrar här.

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.