4. Besök återförsäljaren

Nu har du antagligen några alternativ att fundera över. Det är dags att titta på riktiga dörrar och besöka en av våra experter i fackhandeln. Adressen till närmaste butik hittar du längst ner här på sidan. Hos våra återförsäljare kan du se olika Diplomatmodeller och känna på dörrarnas ytfinish.

Hitta återförsäljare - Diplomat 

En värdefull kompis i fackhandeln

Få människor hinner någonsin bli expert på ytterdörrar. De flesta köper ju bara en eller kanske två under hela sin livstid och slipper annars ägna särskilt många tankar åt dörrar. Vilka som står sig. Vad som är prisvärt. Så när du väl behöver en dörr är en riktig expert en värdefull kompis.

Vi som säljer Diplomatdörrar är fackhandlare som är specialiserade på byggvaror och experter på dörrar. Vi vet allt om dörrar, till exempel att en ny ytterdörr också är del av något större: En arkitektur. En entré. Ett projekt som kräver verktyg, vattenpass och drevning – kanske behövs även en av våra snickarkompisar. Därför erbjuder vi inte vilka dörrar som helst. Vi hjälper dig att välja rätt Diplomatdörr.

5. Välj yta eller färg

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.