7. Välj säkerhet direkt

Vad är en dörr utan handtag eller lås? Vårt förslag är att du beställer ett komplett säkerhetspaket med snygga handtag och monterat lås. Då får du en nyckelfärdig dörr. Du kan även uppgradera säkerhetsnivån med fler låspunkter eller nyckelfria elektroniska lås. Ett säkert hem kan bli ännu säkrare med hjälp av rätt tillval till dörren.

ASSA Connect 2002Låshus

Låset är en viktig del av din dörr och det ska vara både säkert och funktionellt. I våra dörrar monterar vi låshuset ASSA 2002 som standard. Det kompletteras sedan med ett beslagspaket som består av låscylinder och handtag. Beslagspaketet är ett tillval där du väljer det som du tycker passar bäst till stilen på dörren och ditt hus. Du har också möjlighet att välja till 3-punktslås, extra lås, lika låsning, samt låssystem som tillval om så önskas.

PDF-dokument Produktblad ASSA Connect 2002

 

Diplomat BeslagspaketBeslagspaket

Stilmässigt kan handtagen vara pricken över i på ytterdörren, vi har ett urval av handtag som passar de allra flesta stilar. Välj exempelvis mellan raka och stilrena ASSA 1937 och Hoppe Stockholm, allmogeinspirerade ASSA 6638 och ASSA 1927 eller vårt designhandtag Hoppe Pure - designat av prisbelönte formgivaren Jesper Ståhl.

Fler beslagspaket hittar du i huvudmenyn under Tillval.

 

 

Yale DoormanElektroniskt lås

Med det elektroniska låset Yale Doorman slipper du oroa dig för om du glömt låsa när du åker till jobbet eller gått och lagt dig. Det är enkelt att aktivera automatisk låsning och enkelt att låsa upp dörren med det som passar bäst: kod, fjärrkontroll eller elektronisk nyckel. Vi säljer endast Yale Doorman V2 (Version 2) vilket innebär att du kan koppla ihop låset med ditt hemlarm och styra det via din telefon eller surfplatta. Läs mer på www.verisure.se. Yale Doorman finns i silver, svart eller vitt. 

PDF-dokument Produktblad Yale Doorman

 

Diplomat Tillval Säkerhet Säkerhetsklasser 

Våra säkerhetsdörrar klassas enligt den nya inbrottsklassen RC2 & RC3 (RC=Resistance Class) i enlighet med den europeiska standarden för inbrottsklassade dörrar EN 1627. 

Välj en säkerhetsklass till din dörr för att göra ditt hem ännu säkrare. Läs mer om våra säkerhetsklasser på följande sida, 8. Kolla tillvalen.

 

8. Kolla tillvalen

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.