4. Besök återförsäljaren

Nu har du antagligen några alternativ att fundera över. Det är dags att besöka våra experter inom fackhandeln för att titta på riktiga dörrar.

Hos våra återförsäljare med utställning kan du se olika modeller och känna på dörrarnas ytfinish. Har du frågor om vilka dörrar som finns på plats? Ring till butiken innan du sätter dig i bilen, så får du dagsfärsk information. Din närmaste återförsäljare hittar du här.

Hitta återförsäljare - Diplomat 

En värdefull kompis i fackhandeln

Få människor hinner någonsin bli expert på ytterdörrar. De flesta köper bara en eller kanske två under hela sin livstid och slipper annars ägna särskilt många tankar åt dörrar. Så när du väl behöver köpa en ny dörr är en riktig expert en värdefull kompis.

- Vi som säljer Diplomatdörrar är specialiserade på byggvaror och experter på dörrar. Vi vet allt man behöver veta om dörrar och hjälper dig mer än gärna. Dörrbyte är ett projekt som kräver verktyg, vattenpass och drevning – kanske behöver du även ha hjälp av en snickare. Vi har mycket kunskap och ett brett kontaktnät så fråga oss - vi hjälper dig att välja rätt Diplomatdörr hela vägen.

 

5. Välj yta eller färg

Tillbaka till 3. Utöka din dörrfamilj

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online