7. Välj säkerhet direkt

Vad är en dörr utan handtag eller lås? Vårt förslag är att du beställer ett komplett säkerhetspaket med snygga handtag och monterat lås. Då får du en nyckelfärdig dörr. Du kan även uppgradera säkerhetsnivån med fler låspunkter eller nyckelfria elektroniska lås.


ASSA Connect 2002Låshus

Låset är en viktig del av din dörr och det ska vara både säkert och funktionellt. I våra dörrar monterar vi låshuset ASSA 2002 som standard. Det kompletteras sedan med ett beslagspaket som består av låscylinder och handtag. Beslagspaketet är ett tillval där du väljer det som du tycker passar bäst till stilen på dörren och ditt hus. Du har också möjlighet att välja till 3-punktslås, extra lås, lika låsning, som tillval om så önskas.

 

 

Diplomat BeslagspaketBeslagspaket

Stilmässigt kan handtagen vara pricken över i på ytterdörren. Vi har ett urval av handtag som passar de allra flesta stilar. Välj exempelvis mellan raka och stilrena ASSA 1937 och Hoppe Stockholm, allmogeinspirerade ASSA 6638 och ASSA 1927 eller vårt designhandtag Hoppe Pure - designat av prisbelönte formgivaren Jesper Ståhl.

Fler beslagspaket hittar du i huvudmenyn under Tillval.

 

 

Yale DoormanElektroniskt lås

Med det elektroniska låset Yale Doorman slipper du oroa dig för om du glömt låsa när du åker till jobbet eller gått och lagt dig. Det är enkelt att aktivera automatisk låsning och enkelt att låsa upp dörren med det som passar bäst: kod, tag eller fjärrkontroll. Yale Doorman uppfyller kraven för godkänd låsenhet (klass 3 enligt SSF3522) . Alla delkomponenter: låshus, behör, slutbleck och läsardelen är testade och godkända.
Finns i olika färg- och materialval.  

 

   

8. Kolla tillvalen

Tillbaka till 6. Välj rätt glas

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online