Skötsel Innerdörr

Det är lätt hänt att dörrarna får kladdiga och smutsiga fingeravtryck på sig - men det är lätt avhjälpt. Rengör dem med vatten med jämna mellanrum så håller de sig fina och fräscha länge. 

Massiv 3 InnerdörrMassiva målade innerdörrar

Massiva målade innerdörrar kräver som regel endast allmän rengöring med vatten, ej såpa. Vid lackskador bör dessa bättras omedelbart med en syntetisk lackfärg i lämplig glans och kulör.

Formpressade målade innerdörrar

Formpressade målade innerdörrar kräver som regel endast allmän rengöring med vatten, ej såpa. Vid lackskador bör dessa bättras omedelbart med en vattenbaserad färg i lämplig glans och kulör.

 

Furuinnerdörrar

Furuinnerdörrar levereras obehandlade och bör behandlas med olja, klarlack eller laseras före eller strax efter montering.

Fanerade innerdörrar

Fanerade innerdörrar kräver som regel endast allmän rengöring med vatten. Arbeta uppifrån och ned. Använd ej för mycket vatten. Vid lackskador bör dessa bättras med syntetisk klarlack i lämplig glans.

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online