Dörrväljaren är här

Vi är glada att meddela att vi nu lanserar Dörrväljaren - ett verktyg för att inspireras och prova olika dörrmodeller som passar perfekt till din stil och ditt hem. Med bara några få knapptryck kan du skapa din alldeles egna dörr på ett enkelt och roligt sätt.

För att komma igång, välj en fasad som liknar din egen. Sedan kan du experimentera och anpassa din dörrdesign efter dina preferenser. När du känner dig nöjd med din skapelse har du möjlighet att spara specifikationerna och skicka dem till valfri återförsäljare för en kostnadsfri offert. Alternativt kan du spara ned specifikationerna som en PDF och ta med dig dem till en återförsäljare vid ett senare tillfälle. Ta del av betaversionen av Dörrväljaren idag och låt din kreativitet flöda!

Används med fördel på dator eller i liggande läge på telefonen. 

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare
Köp Diplomat online