Köpa en dörr från Diplomat

Våra dörrar säljs av kunniga återförsäljare runt om i hela Sverige, både i butik och online. Varje återförsäljare sätter själv sitt eget pris och för att få prisuppgift på en dörr kontaktar du din närmaste återförsäljare.

Kunniga återförsäljare är en trygghet i köpet av en ny dörr. Tillsammans med dem hoppas vi att du hittar just den dörr som du vill ha. Med fler än 300 återförsäljare har du alltid nära till en dörr från Diplomat. 

Hitta återförsäljare för besök i butik >>>
 

Handla online

Är du personen som hellre sitter hemma i soffan och letar ytterdörr? Inga problem.
Vi finns representerade hos följande e-handlare, där du får dagsfärska priser och leveranstider - och i bästa fall är det rabatt på just din dörr. Nedan kan du klicka dig vidare till respektive återförsäljare.

 


Ny ytterdörr - monterat och klart

Visst hade det varit perfekt att kunna beställa en ny ytterdörr från Diplomat inklusive montering. Våra partners nedan har just den lösningen. Läs mer om hur det fungerar och se sortiment på deras hemsidor.

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online