Årets färger 2022

Är det dags att välja färg på din dörr? Vår förkärlek för vissa färger förändras gradvis. Under perioder har vi gillat mörka färger, andra ljusa. Vissa tider gillar vi klara färger, decenniet senare väljer vi dämpade nyanser. Vi har valt några av årets färgtrender att presentera här.

Elegans och hållbarhet
Traditionella naturliga färgskalor kan vi lita på och förstå. De får oss att känna oss hemma. De ljusa färgerna förknippar vi med hållbarhet och de mörka mustiga färgerna associeras till lyx. Till denna trend kan du välja sandfärgat marktegel och en mörkröd dörr!

 

Avslappnande natur
Ljusa gröna nyanser som tangerar åt gult, kombinerade med naturliga pasteller. Trenden från den urbana människan som upptäcker skönheten i naturen. Välj en pastellgul dörr tillsammans med mycket växter och naturlig trätrall.

 

Kontraster med blått
Vitt, grått och svart är alltid populärt men sällan trendigt. Kombinera gråskalan med en accent av blåa nyanser, och skapa kontraster, så har du fångat en av årets trender! En svart dörr eller en grå med svart handtag tillsammans med betong är populärt. Den blå accenten får du från hortensia eller lavendel!

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online