Årets färger 2021

Har du bestämt dig för att byta färg på din dörr? Vi har våra allra känsligaste känselspröt i luften och har snappat upp de färgtrender som gäller 2021.

Jordnära: beige, ockra och grönt
Färgtrend 1 är mjuka, jordnära kulörer: sandigt beige, greige, ockra och svart. Men  färgskalan innehåller också flera olika gröna kulörer. Det här är färger som skapar en jordnära atmosfär och ger en lugn och harmonisk känsla. En fin bas som är enkel att bygga vidare på.

Naturligt och varmt: rost, rött och orange
Färgtrend 2 är de jordiga, röda nyanserna. De agerar som tydliga accenter och adderar värme och skapar en ombonad känsla. Rödbrunt, rostigt orange och rött men också dämpade rosa toner. Det skapar en naturlig, varm helhet tillsammans moderna möbler, grafiska mönster och ljusa trägolv.

Pastell lever vidare!
Färgtrend 3 är dämpade, pastelliga nyanser i till exempel mintgrönt – men också i gladaste gult. Färgerna får gärna ta plats och breda ut sig över större ytor, snarare än att vara accentfärg. De skapar därigenom en skönt pastellig atmosfär med mycket personlighet.

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online