Nyckelfri vardag

Kombinationen av Diplomat ytterdörr, elektroniskt dörrlås från Yale Doorman och smartmodulpaket gör ditt hem säkrare och mer funktionellt. Du behöver inte nycklar och kan enkelt låsa och låsa upp dörren även om du inte är hemma.

Detta löser ett antal vardagliga problem som att tappa nycklar, familjemedlemmar som låses ut eller att någon går in i huset när du inte är hemma.

Alla ytterdörrar från Diplomat kan levereras med elektroniskt dörrlås och låskontroll från Verisure. Du väljer ytterdörren som passar ditt hem och din personlighet, vi monterar det elektroniska dörrlåset på din dörr före leverans och väl hemma hos dig kan du enkelt lägga in din egna personliga kod för att manövrera låset.

Välkommen till en nyckellös vardag!

 

Monterat och klart

Gör det smidigt för dig och låt oss montera dina cylindrar, behör och praktiska tillbehör som dörrbroms och sparkplåt, direkt i fabriken.
Då kan du njuta av din nya dörr och dess smarta
funktioner utan krånglig montering.

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online