I framkant när det gäller miljöarbete

Många väljer att flytta sin produktion utomlands. Det gör inte Diplomat. Genom att tillverka dörrarna i Småland skapar Diplomat hållbarare transporter som värnar om miljön.

Med naturens bästa för ögonen

För oss är minimal miljöpåverkan en självklar del i vårt arbete. Schyssta produkter skapas först när vi är schyssta mot miljön runtomkring oss.
Elen i vår fabrik drivs av vindkraft och värmen av biobränsle. Materialet i våra dörrar kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människa och miljö – hållbarhet i långa loppet.


ECO-tillval

Om vi ska fortsätta att njuta av naturen som vi känner den idag, måste vi se över användandet av jordens resurser. Det handlar inte bara om vad vi äter och hur vi reser utan minst lika mycket om den energi vi förbrukar.
Ett bra sätt att både spara pengar och vara skonsam mot miljön är att försöka stoppa hemmets energitjuvar. En stor bov är otäta fönster som låter husets värme sippra ut till ingen nytta. Det många inte tänker på är att ytterdörren också kan förbättra inomhusklimatet genom isolerande egenskaper som minskar energiförbrukningen.
ECO är tillvalet för dig som vill ha en superisolerad dörr som minskar värmekostnader och inte slösar energi i onödan. Med ECO-tillvalet är både glaskassetten och dörrbladet extra isolerat – superenergiglas, 76 mm dörrblad, 130 mm dubbelfasad karm och tätningslist i dörrblad och karm rustar huset för vädrets makter. Dörrens design är densamma med ECO, vilket gör den både schysst mot miljön och vacker att titta på.

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online