Britta är Bäst i test!

Vi kan stolt rapportera att Britta Glas Pardörr placerade sig överst på pallen i Bygghemmas test av parytterdörrar. Längst formgaranti och snygg design var två av de punkter som lyfte Britta till första plats.

NYHET! VÄLKOMMEN INGRID GLAS

Årets nykomling heter Ingrid och tillhör den klassiska dörrfamiljen. Ingrid har två glaspaket och spårfräst dekor nertill, vilket ger den ett traditionellt tidlöst utseende.

Nyhet! Brand- och brandgastäthetsklassade dörrar

Nu lanserar vi brandgastäta ytterdörrar och adderar dessutom fler brandklassade modeller till vårt sortiment. Produkterna lanseras i olika klassbeteckningar, men med samma mål – att stänga ute lågor, hetta, brandgaser och i förlängningen rädda liv.

Nyhet! Roger Persson x Diplomat

Årets två nya modeller av ytterdörrar är unika, moderna och tidlösa.
Vi presenterar Inez och Irma som är framtagna tillsammans med industridesignern Roger Persson. Designresan började med en grundlig research och omvärldsanalys som landade i ett designuttryck mitt emellan det traditionella och moderna.

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.

Återförsäljare med utställning Återförsäljare
Köp Diplomat online