Pardörrar

Med en pardörr som ytterdörr får du inte bara en ingång, du får en entré. Nedan ser du fyra av våra 48 parytterdörrar. För att se ännu fler trycker du på dörrar i menyn längst upp.

 

En modern pardörr.

Ingela - modern och urban

Ingela kan du få i ek- eller konstteak, förutom de hundratals färger du alltid kan välja mellan. Ingela är en pardörr med ett modernare snitt med tre långsmala glas på varje dörr. Du kan själva välja om det ska vara klarglas eller någon insynsskyddad variant. Ingela finns också som pardörr utan glas. 20 års formgaranti.

Läs mer om Ingela pardörr >

Estelle Q, pardörr med gammeldags utseende.

Estelle Q - gammeldags elegans

Med Estelle Q får du en pardörr med gammeldags utseende och extra starkt inbrottsskydd i och med trepunktslåset som medföljer som standard. 20 års formgaranti.

Läs mer om Estelle Q pardörr >

Nike pardörrNike - modern funkis

Nike pardörr är inspirerad av funkisdesign och har en extra bred profil. De fyra små fönsterrutorna på varje dörr ger ett modernt intryck. 20 års formgaranti. 

Läs mer om Nike pardörr >

Enkel vit klassisk pardörr

Klassisk tät pardörr

En lite enklare pardörr för dig som uppskattar en enkel och klassisk design. Dörren finns färdig och kan genast skickas ut till dig. 10 års formgaranti. Finns också med glas. 

Läs merom Klassisk tät pardörr >

Vi kan tillverka alla våra dörrar efter dina specialanpassade mått. Du kan också göra en rad egna tillval för att få din dörr precis som du vill ha den. Du kan läsa med om alla tillval här.

Vi tillverkar dörrar du kan lita på och därför medföljer en omfattanade garanti. På våra ytterdörrar får du: 

  • 20 års formgaranti
  • 10 års garanti på glas och funktion
  • 5 års garanti mot fabrikationsfel
  • 5 års målning och lackgaranti

Och på ytterdörrarna i vårt Basic-sortiment får du:

  • 10 års formgaranti
  • 10 års garanti på glas
  • 2 års garanti mot fabrikationsfel
  • 2 års målning och lackgaranti

När det gäller ytterdörrar och parytterdörrar kan vi erbjuda det mesta. När du vet vilken dörr du är intresserad av hittar du din närmsat återförsäljare längst ned på sidan. 

 

Se alla våra ytterdörrar >

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.