Säkerhet

3-punktslås Assa MPL Connect 2002

3-punktslås Assa MPL Connect 2002

Assa MPL Connect 2002 (1700 mm). Säkrare låsning med två extra hakreglar som ger ett säkert förband mellan karm och dörr.

Säkerhetsklass RC2

Säkerhetsklass RC2

Resistance Class 2 enligt EN1627. Konstruktionen uppgraderas med ett 3-punktslås och förstärkt dörrblad, samt extra förstärkning vid lås och gångjärn. För att försvåra vid inbrott är även slutblecket förstärkt med kåpor och om dörren har glas är det laminerat.

Säkerhetsklass RC3

Säkerhetsklass RC3

Resistance Class 3 enligt EN1627. Konstruktionen förstärkt ytterligare och dörren står emot inbrottsförsök i minst 20 minuter, vilket innefattar 5 minuter aktiv bearbetning av dörren med verktyg som skruvmejsel, rörtång, kilar samt även en kofot och flera kraftiga skruvmejslar. Går endast att få till täta dörrar.

Extralås Assa 90001

Extralås Assa 90001

Ett extralås avsett för entrédörrar i privatbostäder, kommersiella byggnader och andra miljöer där extra säkerhet krävs. Finns med nyckelskylt i mässing, krom eller brunoxid.

Extralås Assa 411

Extralås Assa 411

Låshus för entrédörrar, skjut- och pendeldörrar försedda med draghandtag/tryckplatta

Brytskydd

Brytskydd

Brytskydd Habo 124RF. Monteras på dörrens utsida, på dörrbladet mellan dörr och karm, för att motverka manipulation av låsfallen i låshuset.

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.