Svenska ytterdörrar

Det sägs att det inte finns några dåliga väder, bara dåliga kläder. På Diplomatdörrar har vi applicerat det uttrycket på våra dörrar. För trots allt har vi som bekant lite sämre väder ibland. Ganska ofta rentutav, vilket påverkar våra byggnader på olika sätt. I ditt hus står dörren som en sista utpost mot värme, vind, fukt, kyla och alla andra yttre faktorer.

Vi erbjuder svensktillverkade ytterdörrar som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. Om du skrapar lite på ytan hittar du ett utomhusbeständigt ytskickt som är lackat i dubbla skikt med 2–komponentsfärg. Under ytan finns sedan en rad smarta detaljer som gör konstruktionen stabil och slitstark. Sammantaget bidrar det till att våra ytterdörrar uppfyller marknadens hårdaste krav och att vi ger hela 20 års formgaranti.

Välj hur du vill att din dörr ska se ut. Vi ser till att den håller sig fin länge.

Så här bygger vi våra dörrar >

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.