Ytterdörrar

Ytterdörren, den första att välkomna dina gäster hem till dig. Låt den visa vem du är, låt den visa vem som har valt just den dörren.

Låt din ytterdörr visa vem du är. Med 68 olika ytterdörrar är det enkelt att välja en som passar just dig. Din dörr kan vara enkel och avskalad, öppen och ärlig. Den kan vara stram, elgant, klassisk och den kan explodera i färg. Det är du som väljer dörren som välkomnar gäster in i ditt hem. 

Ytterdörr med glas

Kanske är valet mellan glas och inte glas ett av de viktigaste. Glaset släpper in såväl blickar som solljus och kan ha stor betydelse för dörrens utseende. 52 av våra enkeldörrar är med glas i vilket ger stora valmöjligheter. 

Ytterdörrar med och utan fönster

Dörrar som matchar ditt temperament

Du kan få alla ytterdörrar* i någon av våra sex standardkulörer: vit, röd, ljusgrå, grå, grön och blå. Eller så väljer du en färg helt på egen hand mot en liten extra avgift. Då kan du välja mellan tusentals olika färger i NCS-S- eller RAL-skalan. Om du väljer en väldigt gräll färg kan det vara skönt att välja till tvåfärgsmålning. Då målar vi insidan på dörren vit. 

Dörrar i flera olika färger

Trädörrar

Vissa av våra dörrar kan du få med träfanér, det vill säga med en yta av rent trä. De olika fanéerna är furu, ek och konstteak.

Trädörrar

 

*För Basic-sortimentet finns endast i vit som standard. 

Se alla våra ytterdörrar här >

Hitta din återförsäljare

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.