Skydda det mest värdefulla du har, välj säkerhetspaket till din ytterdörr

15 juni 2023

Med ett säkerhetspaket till din ytterdörr skyddar du det mest värdefulla du har. Investera i tryggheten om att din familj och ditt hem är i tryggt försvar bakom en pålitlig ytterdörr.

Grön Diplomat ytterdörr

När du beställer din nya ytterdörr kan du göra det smarta valet att beställa den med ett komplett säkerhetspaket. Då får du med ett snyggt handtag och monterat lås - en nyckelfärdig dörr. Här kan du även uppgradera säkerhetsnivån med fler låspunkter eller välja nyckelfria elektroniska lås. Låshus

Låset är en viktig del av din dörr och det ska vara både säkert och funktionellt. I våra dörrar monterar vi låshuset ASSA 2002 som standard. Det kompletteras sedan med valfritt beslagspaket som består av låscylinder och handtag. Beslagspaketet är ett tillval där du väljer det som du tycker passar bäst till stilen på dörren och ditt hus. För extra säkerhet har också möjlighet att välja till 3-punktslås, extra lås, lika låsning eller säkerhetsklassningen RC2 (Resistance Class 2)som tillval om du önskar. Med RC2 uppgraderas konstruktionen med ett 3-punktslås och förstärkt dörrblad, samt extra förstärkning vid lås och gångjärn. För att försvåra vid inbrott är även slutblecket förstärkt med kåpor och om dörren har glas är det laminerat. 
Beslagspaket

Stilmässigt kan dörrhandtagen vara pricken över i på din nya ytterdörr. Diplomat har ett urval av handtag som passar de allra flesta stilar. Välj exempelvis mellan raka och stilrena ASSA 1937 och Hoppe Stockholm, allmogeinspirerade ASSA 6638 och ASSA 1927 eller vårt designhandtag Hoppe Pure - designat av den prisbelönte formgivaren Jesper Ståhl. Fler beslagspaket hittar du under tillval på den produkt du är intresserad av.

 Elektroniskt lås

Med det elektroniska låset Yale Doorman slipper du oroa dig för om du glömt låsa när du åker till jobbet eller gått och lagt dig. Det är enkelt att aktivera automatisk låsning och enkelt att låsa upp dörren med det som passar bäst: kod, tag eller fjärrkontroll. Yale Doorman uppfyller kraven för godkänd låsenhet (klass 3 enligt SSF3522). Alla delkomponenter: låshus, behör, slutbleck och läsardelen är testade och godkända. 
Finns i olika färg- och materialval.   

 


Altandörrar med ytterdörrskonstruktion

Inbrottstjuvar vill jobba ostört och väljer därför ofta altandörren för att bryta sig in då den i regel är av enklare konstruktion. Diplomats altandörrar bygger på en ytterdörrskonstruktion till skillnad från andra traditionella altandörrar, vars konstruktion bygger på ett fönster. Detta gör att Diplomats dörrar har högre stabilitet och säkerhet än en traditionell altandörr. Allt för att alla dina dörrar ska möta dagens krav på design, funktion och hållbarhet.