Smarta lås

Vad sägs om lite vardagsinnovation?

25 apr. 2024

Lås upp dörren automatiskt när du är i närheten, släpp in kattvakten när du är på semester eller ge en tillfällig kod till snickaren. Våra smarta lås är utformade för att underlätta livet. 

Fördelar med elektroniskt lås

Att välja ett elektroniskt lås istället för ett traditionellt lås till dörren kan innebära en rad fördelar som ökad säkerhet, bekvämlighet och flexibilitet. Genom avancerad teknologi erbjuder elektroniska lås möjligheter till fjärrstyrning, spårning av aktiviteter och anpassningsbara åtkomstnivåer.

Kombinationen av Diplomat ytterdörr och ett elektroniskt dörrlås från exempelvis Yale Doorman och smartmodulpaket gör ditt hem säkrare och mer funktionellt. Du behöver inte nycklar och kan enkelt låsa och låsa upp dörren även om du inte är hemma. 

Detta löser ett antal vardagliga problem som att tappa nycklar, familjemedlemmar som låses ut eller att någon går in i huset när du inte är hemma. 

OSYNLIG NYHET!

DiploSmart

Diplosmart är marknadens första smarta dörr med det osyliga låset Yele Durus! Till skillnad från andra digitala lås får du en dörr som behåller sin känsla fullt ut.  

Kodlås för hem

Det är inte bara en modern trend utan också en betydande förbättring av våra liv. Med Yale Doorman kan vi njuta av en högre nivå av säkerhet, bekvämlighet och flexibilitet i våra hem.

BG2000

Finns i svart och rostfritt. Erbjuds endast fabriksmonterat.

Classic och L3S

Classic finns i silver och svart. L3S finns i rostfritt, krom och svart. Erbjuds endast fabriksmonterat.

marker icon

Förverkliga din dörrkänsla

Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Hos dem får du hjälp med goda råd och svar på dina frågor. Ett antal av våra återförsäljare har även showroom där du i lugn och ro kan se och känna kvaliteten på våra dörrar.